sikertörténet

Busa

    A hányatott sorsú Busa, 7 évesen jó gazdira talált.

    Boldog közös életet kívánunk!

MÁLÉ

SZIASZTOK!!! Olvastam, hogy híreket szeretnétek kapni a családba került kutyusaitokról. Málé bejelentkezik Jelenti, él és virul. Engem még mindig mindenhová árnyékomként követ és mindig a kapuban vár, dörgölőzik, simit követel. Nagyokat szoktunk játszani labdázni, képes egy műanyag palackkal is elszórakoztatni magát Úgy futkos az udvaron, mint egy pusztító tank. Minden változatlan... Ami viszont nagy változás: az állatorvosunk kb. 1 éve azt mondta, hogy le kéne fogyasztani, mert sok rajta a "fókazsír".... Immár 44 kg a kezdeti 52 helyett. Nagyon karcsú, nézzétek csak!

ÉDES

   Hírt adott magáról ÉDES!

Sziasztok!Édes remekül van , nőtt már 2 kilót. cipő és papucsalakitás mostanában a fő profilja . Ha az ideje engedi akkor virágot ültet cserépből ki !

GERGŐ

GERGŐ IS JELENTKEZETT!

Sziasztok! Tudjuk, hogy nem jelentkeztünk egy ideje, de nagyon nagyon sok dolgunk volt. Így utólag is szeretnék leközölni egy-két képet Gergőről, aki mostmár, teljes nevén Prof. Ollófejű Edward Ray Cujo lett, és már van egy kis barátja is aki Lady Tüszi Lyu Yoda névre hallgat

SCHNEIDER FÁNI

A szomszédunkban lakik Schneider Fáni 

VANILIA !

Vanilia története!

2009-ben a párom elhatározta, hogy karácsony közeledtével, az lenne a legszebb ajándék kettőnknek, ill. a legjobb cselekedetünk, ha örökbe fogadnánk egy menhelyes kutyust.

Azt tudni kell rólunk, hogy az egész család őrült állatszerető és védő, természetesen már eddig is volt több kutyusunk, cicánk, voltak sajnos szörnyű veszteségek is pont abban az évben, úgyhogy emiatt nem volt egyszerű elhatározni magunkat.

Attól is féltünk, hogy a menhelyen milyen körülmények várnak majd, hiszen előtte még sohasem jártunk az Elek-Ágh-nál.

CBA/CÉBI története

2010-ben elveszítettük Bogi nevű kutyusunk kb. 16. életévében (talált kutyus volt, ezért csak hozzávetőlegesen tudtuk a korát).

Jó pajtása volt a menhelyről betegen hozzánk került Odrynak.

Bogi halála után nem úgy viselkedett, ahogy megszoktuk, ezért orvoshoz vittük, mert vagy baja van, vagy gyászolja Bogit, és akkor testvér kell neki.

Semmi baja nem volt, így elkezdtük a testvér keresését.

BALTAZÁR

Baltazár történeteKörülbelül 2 évvel ezelőtt szeretett Zokni kutyánkat el kellett altatni. Kutya meg természetesen kell az embernek, de kölyökkutyát nehéz lett volna bevállalnia, mivel mindenki dolgozik. Így a szüleim az örökbefogadás mellett döntöttek. Voltak kétségeik, hogy hogyan választanak kutyát, de a kutyaszakértő ismerős meggyőzte őket, hogy a kutya választ.

DENEVÉR

 Denevér!Denevér 

Sziasztok. Megírom nektek milyen helyre is került a menhelyi szeretetből. Emlékszem tél volt és nagyon hideg mikor a gazdim Merci bejött először önkénteskedni hogy segítsen a menhelyen a kutyákat gondozni és szeretni.

Na, ő lett az én gazdám.

Szombaton mikor jött megígérte nekem hogy el fog vinni haza mert nagyon megszeretett ,de utána eltűnt. Vártam, de nem jött, de elmondta, hogy egyszer csak jönni fog az anyukájával és jött is pénteken.

Nem nagyon tudtam, hogy mi történik.

Egy szívszorító történet! TYUTYU

Szomorú történetű kutya, happy-enddel végződik.

TYUTYU TÖRTÉNETE!

Négy évvel ezelőtt egy idősebb férfi akita-németjuhász keverék kölyökkel örvendeztetett meg egy sokgyermekes családot. Nyugodt lelkiismerettel távozott. A kiskutya próbált beilleszkedni a gyermekközösség vidám életébe. A nevetéstől hangos udvaron való kergetőzés, játszadozás maga volt a boldogság.

Oldalak

Feliratkozás RSS - sikertörténet csatornájára